Zodiac zwembaden

Zodiac zwembaden staan bekend om kwalitatief hoogstaande en betrouwbare producten. Zodiac biedt u de garantie dat uw zwembad van zeer hoog niveau is, zowel qua concept als qua uitvoering.

Zodiac biedt u een groot aanbod in zwembaden. U heeft de keuze uit diverse modellen. Een voorbeeld hiervan is de Rio (het ronde model). Een ander voorbeeld is de Laguna (het ovale model). Nog een ander voorbeeld is de Riva (het achtvormige model). Daarnaast zijn er ook nog de zelfdragende Ovation baden en de Original Zodiac opblaasbare zwembaden. Verder heeft Zodiac ook nog de Rilax. Dit is een staalwandbad met polyester inlooptrap. Wat uw wensen ook zijn, Zodiac heeft een zwembad voor u erbij. Zo zijn er zwembaden met afgeronde randen voor zachte vormen en meer comfort te verkrijgen.

Zodiac biedt losstaande zwembaden, maar ook zwembaden die half worden ingegraven. Bij deze laatste categorie, steekt dus de rand van het zwembad boven de grond uit, en de rest zit ingegraven in uw tuin. Zoals u waarschijnlijk wel begrijpt, kost het ingraven van een zwembad meer tijd en meer geld dan een losstaand zwembad.

Wanneer de temperaturen weer beginnen te stijgen is er toch niets fijner dan een verkoelende duik te nemen in een zwembad. Het zou toch geweldig zijn wanneer u een eigen zwembad in uw tuin heeft? dit is nu voor iedereen mogelijk met een Ovation zwembad of ook wel Zodiac genoemd. Dit zwembad is veel goedkoper dan een normale zwembad en daarnaast ook nog eens veel praktischer doordat het zwembad opblaasbaar is. Op de kwaliteit is niets aan te merken.

Wat is een Ovation zwembad nu precies?

Een Ovation zwembad oftewel Zodiac, is anders dan een standaard zwembad, het is een zwembad die boven de grond uitkomt en dus niet in de grond geplaatst hoeft te worden. Een Ovation zwembad bestaat uit zorgvuldig geselecteerde materialen van hoogwaardige kwaliteit, zoals rubber en nylon, die daarnaast ook nog eens erg flexibel zijn. Er zitten vele voordelen aan wanneer u de keuze maakt voor een Ovation zwembad. Zo is het onder andere veel vriendelijker voor uw portemonnee. Een Ovation zwembad neemt veel minder tijd in beslag en is dan ook binnen een paar uur klaar voor gebruik. Daarnaast kunt u het zwembad makkelijk verplaatsten, gaat u op vakantie? Dan kunt u het zwembad gewoon meenemen.

Met een Ovation zwembad kunt u alle kanten op

Een Ovation zwembad oftewel Zodiac is eigenlijk veel beter dan een standaard zwembad. U kunt er namelijk alle kanten mee op. Zo kunnen uw kinderen de Ovation zwembad als een speelplek gebruiken. Door het flexibele materiaal is het mogelijk om het zwembad ook te gebruiken als trampoline. Daarnaast is het materiaal erg zacht, er zitten dus geen scherpe randen of hoeken aan zoals bij een standaard zwembad, waardoor het dus erg veilig is voor uw kinderen. Tevens heeft een Ovation zwembad ook nog eens handige lussen waaraan uw kleine kinderen zich aan vast kunnen houden, wat het dus nog eens extra veilig maakt. Een Ovation zwembad is niet alleen een speelplek maar tevens ook zwembad waar zich u heerlijk kunt ontspannen. Anders dan een standaard zwembad heeft een Ovation zwembad stevige brede banden waar u heerlijk op kunt liggen om te zonnen en om van de rust te genieten.

Verschillende mogelijkheden

U heeft daarnaast ook nog eens verschillende opties. U kunt kiezen uit verschillende soorten accessoires en daarbij heeft u ook de mogelijkheid om in plaats van een standaard ronde Ovation zwembad voor een rechthoekig zwembad te kiezen. Wanneer u de mogelijkheid wilt hebben om baantjes te kunnen zwemmen dan is de beste keuze een rechthoekig Ovation zwembad. Dit zwembad is veel groter dan een standaard Ovation zwembad en het is ook mogelijk om het zwembad gedeeltelijk onder de grond aan te leggen.