Zwembad accessoires

Wie een zwembad laat maken, wil natuurlijk niet alleen lekker kunnen zwemmen in het water, maar wil ook aan de kant in de zon kunnen relaxen. Het is dan ook leuk om een aantal meubels te kopen voor aan de kant. Maar wat zijn nou leuke meubels voor bij je zwembad?

Strandstoelen

Het bekendst in deze categorie zijn natuurlijk de strandstoelen. Iedereen heeft thuis wel een aantal strandstoelen staan. Deze stoelen kun je natuurlijk perfect gebruiken om naast je zwembad te plaatsen. Je kunt er heerlijk in zitten en bijvoorbeeld een goed boek lezen.

Buitentafel

Ook kan het gezellig zijn om bij je zwembad een buitentafel te hebben, waar je met het hele gezin aan kan eten. Het bekendst in deze variant zijn natuurlijk de tafels met aan weerszijden een lange bank. Dit soort banken zijn erg geschikt om aan te eten, of de krant te lezen. Met zulke banken kun je daadwerkelijk relaxen aan het water. Mooie teak tafels vind je bij Souren Meubels in Nuth.

Parasol

Bij strandstoelen en buitentafels hoort natuurlijk een parasol. Als het immers te warm wordt, kun je verbranden. Het is daarnaast ook gevaarlijk om lang in de hete zon te zitten. Je kunt een zonnesteek oplopen, waar je nog weken mee rond zult lopen. Een parasol is dus niet alleen handig voor de verkoeling, maar is ook aan te raden als je lang buiten wilt zitten.

Opblaasmeubels

Je kunt het begrip ‘meubels’ ook breder trekken en hierbij denken aan opblaasmeubels voor ín het water. Het is natuurlijk heerlijk om op een opblaasmatje in het water te liggen te genieten van de zon. Maar wist je dat je complete opblaasstoelen en banken kunt kopen? En wat te denken van de opblaasbare dolfijnen voor de kinderen? Met opblaasmeubelen geniet je nog meer van je zwembad! Dat past natuurlijk helemaal als je er een opblaaszwembad bij neemt.

Glijbaan

Bij een zwembad hoort tot slot ook een glijbaan. Heb je geen glijbaan laten plaatsen bij jouw zwembad? Dan kun je deze natuurlijk ook gewoon zelf kopen. Voor de kinderen is een glijbaan natuurlijk erg leuk, maar ook voor jezelf! Een beetje avontuur in het water doet niemand kwaad. En voor de koukleumen: je bent er zo in één keer door!