Bestway zwembad

De primaire strategieën die Bestway hanteert, zijn altijd al ervaring, kennis en toewijding geweest. De bedoeling van deze strategieën was voornamelijk om uit te groeien tot wereldwijd marktleider op het gebied van bovengrondse zwembaden. Bestway toont initiatief op het gebied van onderzoek, en probeert door ontwikkeling te streven naar de hoogste kwaliteit van de producten die het bedrijf levert. Daarnaast beschikt Bestway over een uitgebreid netwerk voor assistentie na de verkoop. Om deze redenen is Bestway de nummer een als het aan komt op verkoop aan groothandelaren die in bovengrondse zwembaden handelen.

De AGP afdeling

Bestway heeft een afdeling AGP. Deze afdeling is het hele jaar bezig om alle productieniveaus te analyseren en waar nodig te verbeteren. Ingenieurs voeren testen uit op de grondstoffen, waarbij zij hoge eisen stellen aan deze grondstoffen. Ook worden gebruikssimulaties uitgevoerd om de integriteit van het uiteindelijke product te testen. Mede dankzij de feedback die klanten geven na de aankoop, is het voor Bestway mogelijk nog meer te testen en nog meer waar nodig te verbeteren. Aan de hand van deze feedback kan worden bepaald wat het product van de toekomst wordt.

Bovengrondse zwembaden

Bestway heeft een ruim aanbod in bovengrondse zwembaden. Dit resulteert in een groot scala aan verschillende afmetingen van de zwembaden, en de daarbij variërende prijzen. Zo kan een ieder zijn of haar wens om een zwembad aan te leggen vervullen met een Bestway zwembad. Het zwembad Fast-Set is wereldberoemd. Dit zwembad is dan ook een vaste aanwezigheid geworden in elke afdeling van zomerproducten. Daarentegen krijgen de Steel Pro zwembaden weer de voorkeur als het om ingegraven zwembaden gaat.

Bestway zwembad: onderhoud

Hoe het ook zij, alle zwembaden die Bestway levert, zijn gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in het onderhoud. Daarnaast wordt elk zwembad geleverd met een instructie DVD. Op deze DVD vindt u alle aanwijzingen met betrekking tot de installatie van het zwembad. Ook krijgt u hier aanwijzingen voor het onderhoud van uw zwembad.

Accessoires en reinigingsproducten

Naast de ontwikkeling van zwembaden, houdt Bestway zich ook bezig met accessoires en reinigingsproducten voor zwembaden. Er is veel geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling. Er zijn door Bestway onder andere zandfilters ontwikkeld, waarvan de Flowclear het meest gekocht wordt door eigenaars van een Bestway zwembad. Maar ook waterverwarmers, zuigers, zonneschermen en afdekkingen tegen de zon van het merk Bestway worden over de gehele wereld goed verkocht.