Zwembad stofzuigers

Er zijn vele stofzuigers te verkrijgen om uw zwembad mee schoon te krijgen. Een van de bekendste merken op dit gebied is Dirt Devil. Deze stofzuiger kan zowel de bodem als de wanden van uw zwembad binnen drie uur tijd. De stofzuiger berekent eerst de grootte en de vorm van uw zwembad en programmeert vervolgens het meest effectieve reinigingspatroon.

Een andere zwembad stofzuiger is de Robo Kleen. Dit is een voordelige automatische en elektrische bodemzuiger die beschikt over een onafhankelijk pomp- en filtersysteem om de bodem van uw zwembad goed te reinigen en te stofzuigen. Deze zwembad stofzuiger wordt geleverd met een extra lange kabel van twaalf meter. Het is daarmee mogelijk om ronde zwembaden tot negen en een halve meter schoon te maken en zwembaden tot zes bij twaalf meter. De Robo Kleen heeft een herbruikbare filterzak die ontworpen is met optimale poreusheid zodat het kleinste vuil kan worden aangepakt, zonder verstopt te raken. De meeste zwembaden kunnen binnen het uur worden schoongemaakt met de Robo Kleen. Na drie uur slaat het apparaat automatisch af.

Nog een andere zwembad stofzuiger is de Zap Vac. Deze stofzuiger reinigt op de kracht van de pomp de bodem van uw zwembad. U krijgt tien meter slang bij deze bodemreiniger erbij. Er zijn natuurlijk nog veel meer zwembad stofzuigers te verkrijgen, maar dit zijn gewoon drie voorbeelden.

Je kunt hebt natuurlijk ook handmatige stofzuigers waar je mee moet rondlopen om je zwembad schoon te houden. Voor zwembaden met een maximum breedte van 5 meter en een lengte tot 15 meter is dit nog wel te doen. Op deze manier kun je makkelijk de bladeren, de vuilvlokken en andere kleine dingen die in het zwembad terecht zijn gekomen weghalen.