Binnen Zwembaden

365 dagen per jaar gebruik maken van uw binnenzwembad

Naast het het zwembad buiten in de tuin kunt u natuurlijk ook kiezen voor een binnenzwembad. Grote voordeel hiervan is dat u een stuk minder aan onderhoud heeft én het allergrootste voordeel is natuurlijk dat u het hele jaar door gebruik kunt maken van uw zwembad! Wie wil dat nou niet... En voor de prijs hoeft u het niet te laten.

Bestaande woning, bijbouwen of nieuwbouw

Nadeel is, dat bij een bestaande woning dit moeilijk gerealiseerd kan worden. Een binnenzwembad wordt namelijk vaak in de kelder of begane grond gebouwd. Indien u reeds een bestaande woning in uw bezit heeft, kan een uitbouw nog als oplossing fungeren. Houdt dan wel rekening met de noodzakelijke vergunningen. Indien u uw woning nog gaat bouwen zorg dan dat u op tijd begint met uw het plannen en uitkiezen van het door uw gewenste zwembad. Neem hiervoor de tijd, en vergeet ook niet het prijs kaartje!

Aan de conditie werken, feestjes geven of relaxen het hele jaar door!

U kunt het hele jaar door genieten van uw zwembad. Een verjaardagsfeestje van uw kind of wellicht gewoon van uw zelf geeft dit toch een extra dimensie! Bijkomend voordeel is ook dat u het hele jaar door aan uw gezondheid en conditie kunt werken. Tijdens de winter niet speciaal door de kou naar de sportschool, maar lekker in uw eigen kelder of souterrain in de warmte en bij u thuis! Natuurlijk kunt u uw binnenzwembad ook gewoon gebruiken om heerlijk te ontspannen en relaxen na een dag hard werken. Een jacuzzi of sauna maakt het dan compleet.. Waarom nog op vakantie gaan?!

Prijs

De prijzen van binnenzwembaden variëren van tweeduizend tot zoveel als de gek eraan uit wilt geven. Als uw budget onbeperkt is dan kunt u uw droom zwembad in eigen huis laten aanleggen.